083/1920 - Medewerker magazijn
Betrekking
Functie:
Magazijnier
Departement:
PXL-Centrale diensten
Aanstelling:
Contractueel
Vereist niveau:
Secundair onderwijs
Volume:
60%
Duur:

De contractuele aanstelling gebeurt met ingang van 1/5/2020 (of indien technisch mogelijk). De aanstelling wordt jaarlijks verlengd en is vanaf het 3de jaar van onbepaalde duur. 

Details

Taakomschrijving

Hogeschool PXL opteert er voor alle aankopen en leveringen centraal te organiseren. Deze centrale organisatie is de opdracht van de dienst Aankoop. De dienst maakt deel uit van de Directie Financiën en Facilitair Management.

De dienst Aankoop heeft als opdracht de aankoopbehoeften van haar interne klanten snel, efficiënt en aan de beste voorwaarden te vervullen, met respect voor procedures en regelgeving. Het aankoopproces wordt door de dienst Aankoop opgevolgd van bij de behoefteanalyse tot aan de levering van de aangekochte diensten en producten.

Het magazijn dat deel uitmaakt van de dienst Aankoop draagt zorg voor de goederenstroom, voorraadbeheer en inventarisatie van de aangekochte materialen en goederen binnen de hogeschool.

De StudentShop die eveneens deel uitmaakt van de dienst aankoop, draagt zorg voor de verkoop van handboeken, cursussen en didactisch materiaal aan studenten, personeelsleden en externen.FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als magazijnier structureer je mee de goederenstroom, rekening houdend met zowel de wettelijke als de interne procedures. Samen met je collega-magazijnier sta je in voor de efficiënte werking van het magazijn. Je rapporteert aan het diensthoofd Aankopen.

Concreet bestaat je takenpakket uit:

· Het instaan voor de goederenontvangst: controle van de leveringsbonnen op basis van de geleverde aantallen, houdbaarheidsdatum, schade aan de verpakkingen, … ;

· Er voor zorgen dat alle goederen die het magazijn verlaten op de correcte manier worden klaargezet voor verzending;

· Er voor zorgen dat alle goederen op de correcte manier worden ontvangen;

· Geleverde goederen op de juiste magazijnlocatie plaatsen;

· Je kan inkomende en uitgaande goederen correct registreren en stockeren en je maakt hiervoor gebruik van de ERP software;

· Je draagt zorg voor een perfect voorraadbeheer als ook inventarisatie;

· Je zorgt voor een correcte rapportage aan de leidinggevende. Je bent in staat om deze rapportage schriftelijk aan te leveren;

· Meedenken om bestaande processen te verbeteren;

· Zorgen voor orde en netheid binnen het magazijn.


Profiel

Wat jij moet kunnen:

· Je hebt als magazijnier ervaring met een divers takenpakket, zoals hierboven omschreven;

· Je spreekt correct Nederlands;

· Je hebt kennis van IT toepassingen: Outlook, Office, Magazijn (ERP) software of je bent bereid je hierin op korte termijn bij te scholen;

· Kennis van Procure is een pluspunt, of je bent in ieder geval vertrouwd met het gebruik van een pc.De professional die wij zoeken:

Hogeschool PXL zoekt gemotiveerde, betrouwbare medewerkers die klantgericht samenwerken en zich focussen op de voortdurende verbetering van het eigen functioneren, en dat van de directie waarin men tewerkgesteld wordt.

· Je beschikt over een goede fysieke conditie en een grote arbeidsbereidheid;

· Je bent erg hands-on, je ziet werk en kan hierop efficiënt inspelen;

· Je werkt dagelijks van 7u tot 12u;

· Je kan flexibel omgaan met verhoogde werkdruk;

· Je past je vlot aan en kan in team werken;

· Je bent hulpvaardig en klantvriendelijk;

· Je werkt stipt, ordelijk en levert je werk nauwgezet af waarbij je op een gepaste manier omgaat met de materialen die je hiervoor ter beschikking krijgt.Ben jij een ondernemend en dynamisch professional die open staat voor vernieuwing?

Ben je bereid om je job met ‘passie’ uit te voeren en daarvoor samen te werken met studenten, medewerkers en externen?

Dan bezit jij de “X-factor” en nodigen wij jou graag uit om te solliciteren! (http://www.pxl.be/Pub/PXL/Onze-missie.html)


Toelatingsvoorwaarden

· Je beschikt over een diploma secundair onderwijs, bij voorkeur uit een technische richting;

· Je hebt een rijbewijs (minstens B);

· Je kan relevante ervaring van minimum 2 jaar in een gelijkaardige functie aantonen;

· Je voldoet aan de algemene voorwaarden voor de toegang tot een ambt van de hogeschool (cfr. artikel V. 106 van de Codex Hoger Onderwijs; http://data-onderwijs.vlaanderen.be/edulex/document.aspx?docid=14650);

Salarisschaal

Bij Hogeschool PXL, centraal gelegen in het hart van Limburg, nauw verweven met het academische en economische leven in de regio mag je rekenen op een uitdagende job met ruimte voor het opnemen van verantwoordelijkheden en met oog voor de mogelijkheden om jouw talenten verder te ontwikkelen. Relevante ervaring honoreren we volgens de huidige wetgeving(*). We garanderen je een aantrekkelijk statuut en vakantieregeling, fietsvergoeding, volledige terugbetaling openbaar vervoer, voordelige cateringvoorwaarden en tal van andere personeelsvoordelen.

Salarisschaal

De inschaling gebeurt op het niveau van het diploma, overeenkomstig met salarisschaal C11 (equivalent 577)

Meer informatie : http://data-onderwijs.vlaanderen.be/salaris/schalen/barema.aspx?nr=577&p=26

Naast anciënniteit in de openbare sector kan ook relevante beroepservaring in de private sector of als zelfstandige worden toegekend, conform het hogescholendecreet. De maximum toegekende anciënniteit voor deze functie bedraagt 5 jaar, tenzij de automatisch toegekende beroepservaring deze termijn overschrijdt. Deze nuttige beroepservaring kan worden toegekend mits het voorleggen van de noodzakelijke bewijsstukken binnen de maand na indiensttreding en onderzoek van het volledige dossier. De anciënniteitsbepalingen voor interne kandidaten zoals eerder verworven, blijven behouden.


Opmerkingen

Solliciteren voor deze functie kan tot uiterlijk 19/04/2020 en uitsluitend via ons elektronische sollicitatietool SES: http://ses.pxl.be. Je kan ons via deze weg je cv, diploma’s, motivatiebrief, … bezorgen.

Je kan rekenen op een discrete behandeling van je kandidatuur

Selectieprocedure

· Preselectie op basis van CV en motivatiebrief is mogelijk en afhankelijk van het aantal kandidaten.

· Weerhouden kandidaten uit de preselectie worden uitgenodigd voor deelname aan het selectiegesprek, eind april. Mogelijks wordt er aansluitend een technische selectieproef georganiseerd.

Kandidaten worden geselecteerd op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden, ongeacht geslacht, afkomst of beperking.

Contactinformatie

Informatie betreffende vacature

Chris Vos

Diensthoofd aankoop

T 0032 11 77 58 11

E-mail: chris.vos@pxl.be

Informatie betreffende selectieprocedure
Tommy Cuypers
E-mail: tommy.cuypers@pxl.be

Te noteren


Datum kandidaatstelling: 19/04/2020

Datum interview:

Indiensttreding: Onmiddellijk