013/1920 - Financieel-administratief medewerker PXL-Congress
Betrekking
Functie:
Administratief medewerker
Departement:
PXL-Centrale diensten
Aanstelling:
Contractueel
Vereist niveau:
Professionele bachelor
Volume:
100%
Duur:

De contractuele aanstelling voor 100% gebeurt met ingang van 1/9/2019 (of indien technisch mogelijk). De aanstelling wordt jaarlijks verlengd en is vanaf het 3de jaar van onbepaalde duur. 

Details

Taakomschrijving

Hogeschool PXL is een toonaangevende en sterk groeiende Hogeschool met 9000 studenten (junior collega’s) en 1000 collega’s. Naast bachelor-, master- en bachelor-na-bacheloropleidingen zullen we vanaf 1/9/2019 ook graduaatsopleidingen inrichten. In het dynamisch netwerk van Hogeschool  PXL dagen we elke partner vandaag uit om samen de toekomst te ontwerpen. Doordrongen van identiteit en praktijk leiden we ondernemende, geëngageerde, creatieve professionals en kunstenaars op. We werken samen aan oplossingen met organisaties in onderzoek en dienstverlening. We claimen excellentie in een innovatieve en multidisciplinaire omgeving die vlotheid en tegelijk serieus uitstraalt.

Functiecontext

PXL-Congress is dé referentie voor levenslang leren in de regio en biedt state-of-the-art-congresinfrastructuur voor maatschappelijke dienstverlening en events.  PXL-Congress stelt zowel haar expertise als haar gebouwen en infrastructuur ter beschikking van bedrijven, instellingen en scholen en verbindt én versterkt zo haar professioneel netwerk. PXL-Congress verhuurt deze infrastructuur aan derden die er hun eigen events en/of opleidingen laten plaatsvinden.  Ieder jaar vinden meer dan 100 000 bezoekers hun weg naar PXL-Congress en worden meer dan 1 500 events georganiseerd.

Verder zet PXL-Congress zet sterk in op het verbinden van externe stakeholders (bedrijven, organisaties en experts) met de eigen docenten en alumni. PXL-Congress stelt daartoe haar know-how en infrastructuur ter beschikking voor het opzetten, faciliteren, ondersteunen en administratief opvolgen van eigen events en activiteiten in co-creatie met partners.

Daarnaast  faciliteert PXL-Congress levenslang leren met een zeer ruim niet-regulier onderwijsaanbod van zowel vervolgopleidingen als postgraduaten, maar ook permanente vorming, gaande van langlopende cursussen tot eendaagse nascholingen, studiedagen en symposia.

 

Functieomschrijving

De dienst PXL-Congress is op zoek naar een gedreven medewerker  voor de financiële en administratieve en occasioneel ook logistieke ondersteuning van de dienst. Je rapporteert rechtstreeks aan het diensthoofd van PXL-Congress.  

Je takenpakket bestaat uit :

·         Administratieve taken:

Het uitvoeren van algemeen ondersteunende en administratieve taken zoals, het samenstellen en opmaken van offertes, de opvolging van bestelbonnen en het maken van de vertaalslag ervan bij de opmaak van facturen. Tevens ben je ook verantwoordelijk voor de administratie rond educatief verlof, opleidingscheques en KMO-portefeuille. Daarnaast draag je bij tot de uitsturen van communicatieberichten over de dienstverlening via mailing, op social media, …

Je zal on-the-job opgeleid worden om ondersteunend te kunnen inspringen bij de planning en agendabeheer van evenementen.

·         Boekhoudkundige taken:

Het controleren en verwerken van verzamelde financiële gegevens voor verslaggeving of rapportering. De coördinatie en opvolging van algemeen boekhoudkundige taken door het uitvoeren en coördineren van dagelijkse en periodieke boekhoudkundige verrichtingen.

Je bent het aanspreekpunt voor de financiële opvolging van evenementen. Dit behelst de opmaak van de verkoopfacturen aan de hand van bestaande offertes en leveringsbonnen catering.

·         Logistieke taken:

Logistieke en technische ondersteuning bij activiteiten zoals het onthaal van de genodigden, de zaalopstelling, afstellen van de audiovisuele apparatuur, …


Profiel

Wat moet jij kunnen:

·         Je hebt een goede kennis van en/of ervaring met boekhouden
·         Je kan vlot werken met diverse ICT-toepassingen (Microsoft Office, Excel, boekhoudkundige software, …)

Profiel:

·         Je kan zelf je taken plannen, je hebt zin voor orde en systematiek;
·         Je anticipeert op onvoorziene omstandigheden die binnen jouw takendomein, je kan ze analyseren, verbanden leggen en relevante informatie opzoeken;
·         Je werkt nauwgezet en efficiënt en ook in stressvolle situaties oplossingsgericht;
·         Je beschikt over een hands-on mentaliteit en werkt altijd klant- en resultaatgericht;
·         Je bent contactvaardig en bezit een heldere manier van communiceren, die je efficiënt kan aanpassen naargelang de aard van de boodschap en de doelgroep;
·         Je hebt een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid en organisatiebetrokkenheid;
·         Je kan zelfstandig werken maar je hebt evenzeer een teamplayersmentaliteit;

De professional die wij zoeken:

Ben jij een ondernemend en dynamisch professional die open staat voor vernieuwing?
Heb je empathie en ben je bereid om je job met ‘passie’ uit te voeren en daarvoor samen te werken met studenten, medewerkers en externen?

Dan bezit jij de “X-factor” en nodigen wij jou graag uit om te solliciteren! (http://www.pxl.be/Pub/PXL/Onze-missie.html)


Toelatingsvoorwaarden

·         Je beschikt minstens over een bachelordiploma (of hiermee gelijkgesteld) Bedrijfsmanagement, bij voorkeur Accountancy-fiscaliteit.
·         Ook kandidaten met een bachelordiploma Office Management komen in aanmerking, mits een aantoonbare ervaring op vlak van financiële administratie van minimum 2 jaar.
·         Je voldoet aan de algemene voorwaarden voor de toegang tot een ambt van de hogeschool (cfr. artikel V. 106 van de Codex Hoger Onderwijs; http://data-onderwijs.vlaanderen.be/edulex/document.aspx?docid=14650)

Salarisschaal

Hogeschool PXL, centraal gelegen in het hart van Limburg. Roots in de regio, met blik op de wereld.  Je mag rekenen op een uitdagende functie met ruimte voor het opnemen van verantwoordelijkheden en met oog voor de mogelijkheden om uw talenten verder te ontwikkelen. Je komt terecht in een innovatieve en multidisciplinaire omgeving die hartelijkheid en ernst uitstraalt. Je mag je verwachten aan een aantrekkelijk statuut en vakantieregeling. Terugbetaling van woon-werkverkeer met het openbaar vervoer, een fietsvergoeding, laptop, aantrekkelijke cateringvoorwaarden en tal van andere voordelen zijn inherent. 

De inschaling gebeurt op bachelorniveau in overeenkomstige salarisschaal B11 (equivalent 581)
Voor meer informatie: http://data-onderwijs.vlaanderen.be/salaris/schalen/barema.aspx?nr=581&p=26

Naast anciënniteit in de openbare sector kan ook relevante beroepservaring in de private sector of als zelfstandige worden toegekend, conform het hogescholendecreet. De maximum toegekende anciënniteit voor deze functie bedraagt 5 jaar, tenzij de automatisch toegekende beroepservaring deze termijn overschrijdt. Deze nuttige beroepservaring kan worden toegekend mits het voorleggen van de noodzakelijke bewijsstukken en na onderzoek van het volledige dossier.


Opmerkingen

Solliciteren voor deze functie kan tot uiterlijk 18/08/2019 en uitsluitend via ons elektronische sollicitatietool SES: http://ses.pxl.be. Je kan ons via deze weg je cv, diploma’s, motivatiebrief, … bezorgen.

Je kan rekenen op een discrete behandeling van je kandidatuur.

Selectieprocedure
·         Preselectie op basis van CV en motivatiebrief is mogelijk en afhankelijk van het aantal kandidaten.
·         Weerhouden kandidaten uit de preselectie worden uitgenodigd voor deelname aan het selectiegesprek. De selectie kan worden uitgebreid met een assessment- en/of technische proef naargelang noodwendigheid.
·          Kandidaten worden geselecteerd op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden, ongeacht geslacht, afkomst of beperking.
·         De selectiegesprekken voor de vacatures van PXL-Congress worden gehouden op 26, 28 en 29 augustus.  

Je vindt alle informatie over de aangeboden betrekking en de selectieprocedure op de website van de PXL: https://www.pxl.be/Jobs
   

Contactinformatie

Informatie betreffende vacature

Chantal Torbeyns
diensthoofd PXL-Congress
PXL-Centrale Diensten
T. +32 11 77 57 01
E-mail : Chantal.torbeyns@pxl.be

Informatie betreffende selectieprocedure
Petra Konix
E-mail: petra.konix@pxl.be

Te noteren


Datum kandidaatstelling: 18/08/2019

Datum interview:

Indiensttreding: 01/09/2019