015/1920 - Eventplanner PXL-Congress
Betrekking
Functie:
Medewerker
Departement:
PXL-Centrale diensten
Aanstelling:
Contractueel
Vereist niveau:
Professionele bachelor
Volume:
100%
Duur:

De contractuele aanstelling voor 100% gebeurt met ingang van 1/9/2019 (of indien technisch mogelijk). De aanstelling wordt jaarlijks verlengd en is vanaf het 3de jaar van onbepaalde duur. 

Details

Taakomschrijving

Hogeschool PXL is een toonaangevende en sterk groeiende Hogeschool met 9000 studenten (junior collega’s) en 1000 collega’s. Naast bachelor-, master- en bachelor-na-bacheloropleidingen zullen we vanaf 1/9/2019 ook graduaatsopleidingen inrichten. In het dynamisch netwerk van Hogeschool PXL dagen we elke partner vandaag uit om samen de toekomst te ontwerpen. Doordrongen van identiteit en praktijk leiden we ondernemende, geëngageerde, creatieve professionals en kunstenaars op. We werken samen aan oplossingen met organisaties in onderzoek en dienstverlening. We claimen excellentie in een innovatieve en multidisciplinaire omgeving die vlotheid en tegelijk serieus uitstraalt.

Functiecontext

PXL-Congress is dé referentie voor levenslang leren in de regio en biedt state-of-the-art-congresinfrastructuur voor maatschappelijke dienstverlening en events.  PXL-Congress stelt zowel haar expertise als haar gebouwen en infrastructuur ter beschikking van bedrijven, instellingen en scholen en verbindt én versterkt zo haar professioneel netwerk. PXL-Congress verhuurt deze infrastructuur aan derden die er hun eigen events en/of opleidingen laten plaatsvinden.  Ieder jaar vinden meer dan 100 000 bezoekers hun weg naar PXL-Congress en worden meer dan 1 500 events georganiseerd.

Verder zet PXL-Congress zet sterk in op het verbinden van externe stakeholders (bedrijven, organisaties en experts) met de eigen docenten en alumni. PXL-Congress stelt daartoe haar know-how en infrastructuur ter beschikking voor het opzetten, faciliteren, ondersteunen en administratief opvolgen van eigen events en activiteiten in co-creatie met partners.

Daarnaast  faciliteert PXL-Congress levenslang leren met een zeer ruim niet-regulier onderwijsaanbod van zowel vervolgopleidingen als postgraduaten, maar ook permanente vorming, gaande van langlopende cursussen tot eendaagse nascholingen, studiedagen en symposia.

 

Functieomschrijving

De dienst PXL-Congress is op zoek naar een gepassioneerde eventplanner die instaat voor de praktische coördinatie van alle evenementen, opleidingen, infodagen, jobbeurzen, … Om deze events in goede banen te leiden werk je intensief samen met de logistieke en campusmedewerkers en PXL-catering.

Je rapporteert rechtstreeks aan het diensthoofd van PXL-Congress.

Je takenpakket bestaat uit :

·         Planning, organisatie en agendabeheer  voor alle evenementen en ‘Levenslang Leren’;
·         De praktische voorbereiding, uitvoering en nazorg van opleidingen en events;
·         Het opvolgen van de inschrijvingen voor onze evenementen;
·         De administratieve opvolging en verwerking van zowel interne als externe aanvragen;
·         Permanentie, logistieke en technische ondersteuning;
·         Het informeren en adviseren van onze (externe) klanten en PXL (junior) collega’s omtrent de organisatie van hun evenement. 


Profiel

Wat jij moet kunnen:

·         Je hebt een talent voor plannen en organiseren met oog voor detail. Je hebt zin voor orde en systematiek.
·      Je beschikt over een hands-on mentaliteit zodat je pro-actief kan inspelen op de noden van de klant en onvoorziene omstandigheden. Je werkt altijd oplossings- en resultaatgericht ook in stressvolle situaties;
·         Hospitality zit in je genen en je weet deze efficiënt in te zetten.
·     Je bent contactvaardig en bezit een heldere manier van communiceren, die je efficiënt kan aanpassen naargelang de aard van de boodschap en de doelgroep;
·         Je werkt nauwgezet en efficiënt en ook in stressvolle situaties oplossingsgericht;
·         Je hebt een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid en organisatiebetrokkenheid;
·         Je kan zelfstandig werken maar je hebt evenzeer een teamplayersmentaliteit;
·         Je bent flexibel qua arbeidstijd voor frequent avond- en weekendactiviteiten; 

De professional die wij zoeken:

Ben jij een ondernemend en dynamisch professional die open staat voor vernieuwing?
Heb je empathie en ben je bereid om je job met ‘passie’ uit te voeren en daarvoor samen te werken met studenten, medewerkers en externen?

Dan bezit jij de “X-factor” en nodigen wij jou graag uit om te solliciteren! (http://www.pxl.be/Pub/PXL/Onze-missie.html


Toelatingsvoorwaarden

·         Je beschikt, bij voorkeur, over een bachelor diploma (of hieraan gelijkgesteld) en je hebt een eerste werkervaring m.b.t. de organisatie van opleidingen en/of (event)planning;
·         OF je behaalde een diploma secundair onderwijs, volgende een bijkomende relevante beroepsopleiding m.b.t. evenementen organisatie en/of planning en hebt relevante beroepservaring;
·         Je hebt een rijbewijs B en eigen vervoer;
·         Je voldoet aan de algemene voorwaarden voor de toegang tot een ambt van de hogeschool (cfr. artikel V. 106 van de Codex Hoger Onderwijs; http://data-onderwijs.vlaanderen.be/edulex/document.aspx?docid=14650)

Salarisschaal

Hogeschool PXL, centraal gelegen in het hart van Limburg. Roots in de regio, met blik op de wereld.  Je mag rekenen op een uitdagende functie met ruimte voor het opnemen van verantwoordelijkheden en met oog voor de mogelijkheden om uw talenten verder te ontwikkelen. Je komt terecht in een innovatieve en multidisciplinaire omgeving die hartelijkheid en ernst uitstraalt. Je mag je verwachten aan een aantrekkelijk statuut en vakantieregeling. Terugbetaling van woon-werkverkeer met het openbaar vervoer, een fietsvergoeding, laptop, aantrekkelijke cateringvoorwaarden en tal van andere voordelen zijn inherent. 

De inschaling gebeurt op bachelorniveau in overeenkomstige salarisschaal B11 (equivalent 581)
Voor meer informatie: http://data-onderwijs.vlaanderen.be/salaris/schalen/barema.aspx?nr=581&p=26
OF op niveau hoger secundair onderwijs in overeenkomstige salarisschaal C11 (equivalent 577)
Voor meer informatie: http://data-onderwijs.vlaanderen.be/salaris/schalen/barema.aspx?nr=577&p=26
Na 1 jaar en mits een positieve beoordeling, evolueer je naar salarisschaal C21 (equivalent 579)
Voor meer informatie: http://data-onderwijs.vlaanderen.be/salaris/schalen/barema.aspx?nr=579&p=26

Naast anciënniteit in de openbare sector kan ook relevante beroepservaring in de private sector of als zelfstandige worden toegekend, conform het hogescholendecreet. De maximum toegekende anciënniteit voor deze functie bedraagt 10 jaar, tenzij de automatisch toegekende beroepservaring deze termijn overschrijdt. Deze nuttige beroepservaring kan worden toegekend mits het voorleggen van de noodzakelijke bewijsstukken binnen de maand na indiensttreding en onderzoek van het volledige dossier. De anciënniteitsbepalingen voor interne kandidaten zoals eerder verworven, blijven behouden. 


Opmerkingen

Solliciteren voor deze functie kan tot uiterlijk op 18/08/2019 en uitsluitend via ons elektronische sollicitatietool SES : http://ses.pxl.be. Je kan ons via deze weg je cv, diploma’s, motivatiebrief, … bezorgen.

Je kan rekenen op een discrete behandeling van je kandidatuur.

Selectieprocedure
·         Preselectie op basis van CV en motivatiebrief is mogelijk en afhankelijk van het aantal kandidaten.
·      Weerhouden kandidaten uit de preselectie worden uitgenodigd voor deelname aan het selectiegesprek. De selectie kan worden uitgebreid met een assessment- en/ of technische proef naargelang noodwendigheid.
·          Kandidaten worden geselecteerd op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden, ongeacht geslacht, afkomst of beperking.
·         De selectiegesprekken voor de vacatures van PXL-Congress worden gehouden op 26, 28 en 29 augustus

Je vindt alle informatie over de aangeboden betrekking en de selectieprocedure op de website van de PXL: https://www.pxl.be/Jobs.
   

Contactinformatie

Informatie betreffende vacature

Chantal Torbeyns
Diensthoofd PXL-Congress
T. +32 11 77 57 01
E-mail : chantal.Torbeyns@pxl.be

Informatie betreffende selectieprocedure
Petra Konix
E-mail: petra.konix@pxl.be

Te noteren


Datum kandidaatstelling: 18/08/2019

Datum interview:

Indiensttreding: 01/09/2019