704/2425 - Projectcoördinator congres en tentoonstellingen
Over ons

Hogeschool PXL is met meer dan 10700 studenten en 1300 medewerkers een toonaangevende hogeschool in de regio. In het dynamisch netwerk van Hogeschool PXL dagen we elke partner vandaag uit om samen de toekomst te ontwerpen. Doordrongen van identiteit en praktijk leiden we ondernemende, geëngageerde, creatieve professionals en kunstenaars op. We werken samen aan oplossingen met organisaties in onderzoek en dienstverlening. We claimen kwaliteit in een innovatieve en multidisciplinaire omgeving die vlotheid en tegelijk sérieux uitstraalt.

Betrekking
Functie:
Coördinator
Departement:
PXL-MAD
Aanstelling:
Contractueel tijdelijk
Vereist niveau:
Professionele bachelor
Volume:
40%
Duur:
De contractuele aanstelling als projectcoördinator gebeurt met ingang van 25 augustus 2024 t.e.m. 8 november 2024.
Details

Taakomschrijving

FUNCTIECONTEXT

Het departement PXL-MAD School of Arts, één van de 9 departementen van Hogeschool PXL, biedt als enige in de regio Limburg de afstudeerrichtingen Grafisch Ontwerp, Vrije Kunsten en Juweelontwerp en Edelsmeedkunst aan op academisch niveau. Daarnaast kan je er ook terecht voor de Educatieve master in de audiovisuele en beeldende kunsten. De campus beschikt o.a. over een gloednieuw gebouw met ateliers, bevindt zich dicht bij het stadscentrum van Hasselt en is goed bereikbaar vanuit Brussel, Leuven, Maastricht, Aken en Luik. PXL-MAD, School of Arts, zet in op beeldend denken en communiceren, reflectie, experiment en innovatie (onder meer door het inzetten van nieuwe technologieën en onderzoeksmethoden). De opleiding legt de focus op onderzoekgericht artistiek ontwerpen en/of creëren.

Voor de onderzoeksgroep Art Education van het departement PXL-MAD School of Arts, is Hogeschool PXL op zoek naar een projectcoördinator om het congres en de expositie kunst.vormen in goede banen te leiden. Meer informatie vind je hier: https://research.pxl-mad.be/kunst-vormen/ 

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Je zal de voorbereidingen van het congres en de expositie kunst.vormen coördineren. De voorbereidingen zijn reeds opgestart door de onderzoeksgroep. Je zet de coördinatie hiervan verder (zwangerschapsvervanging).

Je opdracht bestaat uit: 

Je houdt je bezig met de voorbereiding en uitvoering van het congres en de tentoonstelling. Jij zorgt hier voor het overzicht, praktische uitvoering, een goed verloop en de coördinatie;

Je doet dit in samenwerking met de collega's van de onderzoeksgroep en conform de reeds gemaakte afspraken en uitgevoerde voorbereidingen;

Je onderhoudt contacten met sprekers, catering, genodigden en locaties en je bent het eerste aanspreekpunt voor de buitenwereld;

Je houdt de congreswebsite up-to-date;

Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van de overige communicatiematerialen van het congres en de expositie (bijv. aankondigingen, programmaboeken, tentoonstellingsbrochure, ander drukwerk en sociale media);

Je stuurt een team van (junior) collega’s aan die tijdens het congres (7-8 november 2024) en tijdens de opening van de expositie als medewerker/suppoost zullen fungeren.

 

Profiel

Wat jij moet kunnen 

Je beschikt over organisatietalent;

Je bent proactief, ondernemend;

Je bezit over planningsvaardigheden en houdt de administratie goed op orde;

Je bent communicatief sterk;

Je kan vlot werken met diverse ICT-toepassingen als Word, Excel, Outlook, en hogeschoolspecifieke softwarepakketten of bent bereid hierin bij te scholen.

De professional die wij zoeken 

Ben jij een ondernemend en dynamisch professional die open staat voor vernieuwing en ga je zelf actief op zoek naar nieuwe inzichten, werkwijzen en oplossingen? Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden en heb je de passie en empathie om met studenten op een heldere en gestructureerde wijze te communiceren en te presenteren en maak je hierbij gebruik van didactische en visuele hulpmiddelen? Ben jij een professional die ondernemend is, gemakkelijk een netwerk kan uitbouwen en de uitdaging wil opnemen om actief mee te werken aan projectmatig onderzoek? Kan je met je enthousiasme een groep studenten alias “junior-collega’s” op creatieve wijze coachen? Draag jij duurzaamheid hoog in het vaandel?

Dan bezit jij de “X-factor” en nodigen wij jou graag uit om te solliciteren. 

 

Toelatingsvoorwaarden

Je behaalde een bachelor- of masterdiploma (of hiermee gelijkgesteld);

Je hebt affiniteit met het kunsteducatieve werkveld.

 

Aanbod

Hogeschool PXL, centraal gelegen in het hart van Limburg, is nauw verweven met het academische en economische leven in de regio. Je mag rekenen op een boeiende en uitdagende functie met ruimte voor het opnemen van verantwoordelijkheden en met oog voor de mogelijkheden om jouw talenten verder te ontwikkelen. Je komt terecht in een innovatieve en multidisciplinaire omgeving die hartelijkheid en ernst uitstraalt. Je mag je verwachten aan een aantrekkelijke vakantieregeling, terugbetaling van woon-werkverkeer met het openbaar vervoer, fietsvergoeding, cambio huurwagen, voordelige hospitalisatieverzekering en interessante cateringvoorwaarden en tal van andere personeelsvoordelen. 

Salarisschaal 

De inschaling gebeurt op bachelorniveau, in overeenkomstige salarisschaal B31 (equivalent 594) of op masterniveau, in de overeenkomstige salarisschaal A21 (equivalent 587)

Voor meer informatie: Salarisschalen onderwijzend personeel hogescholen (vlaanderen.be) 

Je vindt het bruto geïndexeerd maandsalaris in de kolom 'maandsalaris'. Een bruto-netto calculatie maken, kan je hier doen

Naast anciënniteit in de openbare sector kan ook relevante beroepservaring in de private sector of als zelfstandige worden toegekend, conform het hogescholendecreet. De maximum toegekende anciënniteit voor deze functie bedraagt 5 jaar, tenzij de automatisch toegekende beroepservaring deze termijn overschrijdt. Deze nuttige beroepservaring kan worden toegekend mits het voorleggen van de noodzakelijke bewijsstukken binnen de maand na indiensttreding en onderzoek van het volledige dossier. De anciënniteitsbepalingen voor interne kandidaten zoals eerder verworven, blijven behouden.  

Opmerkingen

Solliciteren voor deze functie kan tot uiterlijk 28/06/2024 en uitsluitend via ons elektronische sollicitatietool SES: http://ses.pxl.be. Je kan ons via deze weg je cv, diploma’s, motivatiebrief, … bezorgen. 

Je kan rekenen op een discrete behandeling van je kandidatuur. 

Procedure

Preselectie op basis van CV en motivatiebrief is mogelijk en afhankelijk van het aantal kandidaten.

Je voldoet bij indiensttreding aan de algemene toelatingsvoorwaarden zoals bepaald in de Codex Hoger Onderwijs.

Kandidaten worden geselecteerd op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden, ongeacht geslacht, afkomst of handicap.

 

 

Contactinformatie

Informatie betreffende vacature
Sonja Spee 
Opleidingshoofd 
Departement PXL-MAD School of Arts
T 0032 00 77 50 55
E-mail : sonja.spee@pxl.be 
 
Informatie betreffende selectieprocedure
Veronique Cleymans
E-mail: veronique.cleymans@pxl.be

Te noteren


Datum kandidaatstelling: 28/06/2024

Datum interview:

Indiensttreding: 25/08/2024